Artvinliler, Üzülmez’i Şölenlerine Davet Etti

Artvinliler, Üzülmez’i Şölenlerine Davet Etti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamında ziyaret eden Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, başkanı 14 Mart’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyecekleri şölenlerine d...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamında ziyaret eden Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, başkanı 14 Mart’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyecekleri şölenlerine davet etti.

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamına konuk oldular. Av. Nuri Almaz’ın başkanlığını yaptığı dernek yönetimi 14 Mart Cumartesi gecesi Artvin’in ülke topraklarına katılışının 94. Yıldönümü nedeniyle düzenledikleri geleneksel “Artvin Şöleni” etkinliğine Başkan Üzülmez’i davet etti. Hemşerilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen şölenleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Almaz, başkana davetiyesini verdi.

Çeşitli kesimlerden gelerek nezaket ziyaretinde bulunan konukları ile yakından ilgilenen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ilçede kültür mozağinin bir parçası olan Artvinlilerin coşkusuna ortak olmaktan duyacağı memnuniyeti ifade etti. Derneğin nazik davetinden dolayı teşekkür eden Başkan Üzülmez konukları ile çay içip sohbet etti.

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ’İN MAKAMINDA ZİYARET EDEN KOCAELİ ARTVİN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİMİ, BAŞKANI 14 MART’TA ATATÜRK KAPALI SPOR SALONU’NDA DÜZENLEYECEKLERİ ŞÖLENLERİNE DAVET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.