Aşağısevindiklispor’dan Nokta Transfer

Aşağısevindiklispor’dan Nokta Transfer
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinin iki futbol kulübünden biri olan Aşağısevindiklispor, sol açık sorununa Özkan Bülbül transferi ile noktayı koydu.

- Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinin iki futbol kulübünden biri olan Aşağısevindiklispor, sol açık sorununa Özkan Bülbül transferi ile noktayı koydu.

Transfer sezonunun bitmesine bir aydan kısa süre kala 20 yaşındaki genç futbolcu Özkan Bülbül ile anlaşan 1. Amatör Küme ekibi Aşağısevindiklispor’un Antrenörü Recep Ümit Nişancı, Bülbül’ün Muratlı Belediyespor’da umduğunu bulamadığını kaydederek; “Bunlar, üst ligde oynayan takımın kardeşimize ilk 11 veya 18’de yer vermemesinden kaynaklanan sıkıntılardır. Gökhan Verdi, Melih Hatipoğlu, Ender Gökçe ve Soner Aran’ın ardından Özkan Bülbül de bunun son halkası oldu. Bu yüzden tercih haklarını Aşağısevindikli’den yana kullandılar. Biz de tercihimizi Muratlı çocuğundan yana kullanıyoruz” şeklinde konuştu.

Uzun zamandır bir sol ayak eksikleri olduğunu dile getiren Antrenör Nişancı, “O kulvarda eksiğimiz vardı. Büyük bir açığımız kapandı” yorumunu yaptı.

Yeni kulübünde gençlerin dilinden anlayan bir hoca olduğunu belirten Özkan Bülbül ise, bu yüzden Aşağısevindikli temsilcisini tercih ettiğini açıkladı.

AŞAĞISEVİNDİKLİSPOR’DAN NOKTA TRANSFER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.