Asat Korkuteli’nde Su Tahsilatına Başlıyor

Asat Korkuteli’nde Su Tahsilatına Başlıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Su ve Kanalizasyon İşleri (ASAT) Korkuteli İlçe Koordinatörlüğü, ilçede abone yenileme ve su parası tahsilatına Ramazan Bayramı'nın ardından başlayacak.

- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Su ve Kanalizasyon İşleri (ASAT) Korkuteli İlçe Koordinatörlüğü, ilçede abone yenileme ve su parası tahsilatına Ramazan Bayramı'nın ardından başlayacak.

Korkuteli Özel İdaresi binasında hizmet veren Antalya Su ve Kanalizasyon İşleri (ASAT) abonelerin yenilemesine ve su tahsilatlarını Ramazan Bayram sonrası başlıyor. 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu gereğince ilçe belediyelerinin içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin yapımı, işletimi ve bunlara ilişkin hizmetlerin devamı için belirlenen ücret ve bedellerin tahsilatına başlanacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, "Yerel seçimler sonrası büyükşehir belediyesince yapılması gereken su bedellerinin tahsilatını bugüne kadar sürdüren Korkuteli Belediyesi Antalya Su ve Kanalizasyon İşleri'nin (ASAT) ilçede tahsilat veznesini kurmasıyla bu sorumluluğu büyükşehir belediyesine devretti" dedi.

Su tahsilatları öncesinde ilk olarak abonelerin okunacağını belirten Karaceliloğlu, aboneler yenilendikten sonra tahsilatlara başlanacağını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.