Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, karayollarına dökülen sıcak asfaltın aynısının cadde ve sokaklara döküldüğünü söyledi.

- Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, karayollarına dökülen sıcak asfaltın aynısının cadde ve sokaklara döküldüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Kara, Karataş semtinde asfalt çalışmalarını yerinde bizzat inceledi. Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Yavuzlu, Fen İşleri Müdürü Murat Bilecen ile birlikte geldiği mahallede vatandaşlar Başkan Kara’ya asfalt için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Kara, asfaltsız sokak ve cadde kalmayana kadar çalışmaların süreceğini belirterek, “Kilis-Gaziantep karayoluna dökülen asfaltın aynısı cadde ve sokaklarımıza dökülüyor. Kilis-Gaziantep karayolunu yapan firmaya sokaklara sıcak asfalt işlerini verdik. Bir yandan bizim ekiplerimiz, bir yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri, asfaltsız sokak kalmayana kadar çalışmalar sürecek” dedi.

Belediye Başkanı Kara, asfalt çalışmalarının geceleri de yapılması konusunda talimat verdiğini vurgulayarak, “En büyük problemimiz su ve asfalttır. Asfalt sorunun çözdüğümü gibi su sorununu da kısa süre içerisinde çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan 3 ay gibi kısa bir süre istiyoruz. SCADALI sistemin bağlantılarını yapıyoruz. Abone bağlantıları bitince şehre yeni sistem üzerinden su vereceğiz. Su sıkıntısı kalmayacaktır” dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.