Asfalt Çalışmasını Büyükşehir Ve Yeşilyurt Belediyesi Birlikte Yapıyor

Asfalt Çalışmasını Büyükşehir Ve Yeşilyurt Belediyesi Birlikte Yapıyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çukurdere Mahallesi’nde devam eden yol açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Y...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çukurdere Mahallesi’nde devam eden yol açma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Belediyesi ekipleri Çukurdere Mahallesi Vaizoğlu Caddesi’nde asfalt çalışmasını birlikte gerçekleştiriyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çukurdere Mahallesi’nin son yapılan asfaltlama çalışmasıyla daha da güzel bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan Polat, “Çukurdere Mahallesi Vaizoğlu Caddesi Battalgazi ile Yeşilyurt Belediyesi hizmet bölgesinin tam sınırında bulunmakta ve Büyükşehir Belediyesine ait bir bölge durumunda. Belediye olarak ara mahallelerde asfaltlama çalışması yaparken, Büyükşehir Belediyemize katkı sağlamak adına bu caddede devam eden yol açma ve asfaltlama çalışmalarına destek sağlıyoruz. Ekiplerimiz çok yoğun bir şekilde yol açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Çukurdere mahallemizde 5-6 sokağımızın öncelikle kazıma işlemleri yapıldı. Hemen akabinde asfaltlama çalışmasına başladık. Fınısher makinelerimizle asfaltlama çalışmaları halen devam etmekte, çok kısa sürede mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.