Aslan 10 eksikle çalıştı

Aslan 10 eksikle çalıştı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli takımlarda yer alan 10 oyuncusundan eksik...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli takımlarda yer alan 10 oyuncusundan eksik şekilde sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların sabah saatlerinde yaptığı antrenmanı kulüp başkanı Dursun Özbek de takip etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenman, ısınma ve topla hareketlerin de içinde bulunduğu fiziksel bir çalışmayla başladı. Daha sonra sarı-kırmızılı ekip, pas ve top kapma çalışmasıyla idmana devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması gerçekleştirildi.

ÖZBEK İLE HAMZAOĞLU GÖRÜŞTÜ

Antrenmanı izlemeye gelen başkan Dursun Özbek, çalışma öncesi tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi. Saha kenarında bir süre Hamzaoğlu ile görüşen Dursun Özbek, ardından Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile birlikte antrenmanı saha kenarından takip etti.

KEVIN GROSSKREUTZ SAHNE ALIYOR

Transferin son gününde evrakları FIFA'ya yetiştirilemediği için oynama yasağı bulunan Alman oyuncu Kevin Grosskreutz, antrenman öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir süre görüştü. Öte yandan tecrübeli oyuncu cumartesi günü Yunanistan ekibi Panthrakikos ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez sarı-kırmızılı formayı terletecek.

ASLAN, 10 OYUNCUDAN YOKSUN

Türkiye A Milli Takımı'nda yer alan Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Umut Bulut ve Burak Yılmaz, Uruguay Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Fernando Muslera, Belçika Milli Takımı'ndaki Jason Denayer, Kamerun Milli Takımı kampında olan Aurelien Chedjou, Hollanda Mili Takımı ile EURO 2016 eleme maçları için çalışmalara katılan Wesley Sneijder, İspanya 21 Yaşaltı Milli Takımı'nda yer alan Jose Rodriguez ve sakatlığı sebebiyle Almanya Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarılan ve bugün İstanbul'a gelen Lukas Podolski antrenmana katılmadı.

SABRİ SARIOĞLU DÜZ KOŞU YAPTI

Dünkü antrenmanda omzunun üstüne düştüğü için hafif bir sakatlık geçiren Sabri Sarıoğlu ise bu sabah yapılan tedavisinin ardından sahaya çıktı. Tecrübeli oyuncu, kondisyoner eşliğinde yaptığı düz koşu sonrası çalışmanın ikinci bölümünde takımla birlikte yer aldı.

PODOLSKI ANTRENMANI İZLEDİ

Alman yıldız Podolski, antrenman sırasında tesislere gelerek kulüp doktoru Yener İnce ile bir süre görüştü. Yıldız oyuncu ardından saha kenarında başkan Dursun Özbek ile birlikte takım arkadaşlarının yaptığı çalışmayı takip etti. Podolski'nin yapılacak kontrollerinin ardından ligin 8. haftasında oynanacak Gençlerbirliği müsabakasında oynayıp oynamayacağı netleşecek.

PANTHRAKIKOS İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Öte yandan Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10 Ekim Cumartesi günü Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos'la hazırlık maçı yapacak. Gümülcine kentindeki Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 18.30'da başlayacak. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşma için yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından Yunanistan'a gidecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu karşılaşmada milli takımlardaki oyuncuların yokluğunda, az süre alan futbolculara şans tanıyarak son durumlarını görme fırsatı yakalayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.