Astro Beylikdüzü Projesi Mimarisiyle Dikkat Çekiyor

Astro Beylikdüzü Projesi Mimarisiyle Dikkat Çekiyor
Batı Yapı tarafından Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

- Batı Yapı tarafından Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL’ den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80'lik bir kısmı alıcıları ile buluştu, Yakın gelecekte Beylikdüzü'nün en işlek caddelerinden biri olacak olan Hürriyet Bulvarı’nda konumlanan proje, şu ana kadar alıcılarına yüzde 60 ile yüzde 70 oranları arasında kar ettiren bir yatırım aracı oldu.

Eksiksiz hizmet anlayışının sunulduğu Astro Beylikdüzü projesinde resepsiyon hizmetleri, temizlik hizmetleri ve güvenlik hizmetleri güler yüzlü ekibi ile alıcılarının tam bir residans hizmeti almasına katkı sağlıyor.

Astro Beylikdüzü projesi, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km, Ambarlı Limanına 1 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra okul, hastane ve banka gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek merkezi bir noktada karlı bir yatırım aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.