Ata: “Mezarlıklarda Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Ata: “Mezarlıklarda Çalışmalarımız Devam Ediyor”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata mezarlıklarda temizlik çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata mezarlıklarda temizlik çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından Önsen Mahallesi Mezarlığından sonra,  Fatih Mahallesi ve Hacıağalar Mahallesi Mezarlığı’nda ağaç budama ve temizlik çalışmalarına başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürü Emir İsmail Demir, merkeze bağlı mahallelerde mezarlıkların temizlik çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

dsc_0025-001.jpg

Mezarlıklar Şube Müdürü Demir: “İlimizin büyükşehir olmasının ardından şehir merkezine yakın bölgelerde yer alan mezarlıklarda ağaç budama ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün itibariyle Önsen, Karacasu, Dereli, Kılavuzlu,  Fatih ve Hacıağalar  mahallelerimizde mezarlıklarda ot temizleme ve ağaç budama çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata ise çalışmaların bütün şehri kapsayacağına işaret ederek: “Pazartesi gününden itibaren de ilçelerimiz mezarlıklarında çalışmalara başlayacağız. Elbistan ilçemizin mezarlığından başlayacağımız çalışmalarımız bütün ilçelerimizin mezarlıkları temizlenene kadar çalışmalarımız devam edecektir.

Mezarlıklarımızda kendiliğinden oluşan yabani otların temizliğinin yanı sıra ağaçlarda budama çalışmaları da yapıyoruz. Çalışmalarımız diğer mezarlıklarımızda da devam edecek” diye konuştu.

dsc_0126.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.