Atabek Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı

Atabek Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı
Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yüksek teknolojiye sahip tıbbi araçlar, açılışa katılanların ilgisini çekti.Ali Fuat Cebesoy B...

Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde yüksek teknolojiye sahip tıbbi araçlar, açılışa katılanların ilgisini çekti.

Ali Fuat Cebesoy Bulvarı 10026 numaralı sokakta bulunan merkezin açılış töreni öncesi konuşma yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, merkezin hayırlı olmasını dileyerek, merkezi kuranlara teşekkür etti. Milletvekili Erdoğan, ağız sorunu kadar zor bir sorunun olmadığını belirterek, “Hem rahatlatacaklar bizi hem de ileriye dönük de rahat olacağız. Ağrı sızı bitecek. Hijyenli ortama geçeceğiz. Vücudun bütün dengeleri ağız sağlığıdır. Onun için burası Türkiye’nin en büyük gastronomi şehirlerinden bir tanesi. Ağzımız sağlıklı olacak ki, tatlı tatlı yiyelim tatlı tatlı konuşalım. Yatırımlar tatlı tatlı olsun. Bunu sağlayan değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör M. Yavuz Coşkun da, Gaziantep’in, Türkiye’yi taşıyan kalplerden bir tanesi olduğunu söyledi. Gaziantep’in birçok alanda merkez olmaya başladığını vurgulayan Prof. Dr. Coşkun, “Sanayi, ticaretin, öbür taraftan ayrıca turizmin ve kültürün, ama sağlık konusunda da devasal adımlar var. Son 10 yıl içerisinde gördüğümüz hem kamu sektörü olsun hem de özel sektörde çok ciddi, çok güzel yatırımlarla, ağız diş sağlığı ve diş hekimliği alanında da hakikaten prestij bir merkezin açılışında beraberiz” ifadelerini kullandı.

Rektör Coşkun, Gaziantep’in sadece bölgesinde değil, uluslararası çapta, Ortadoğu’ya başkent olabilecek bir şehrin sağlık alanında referans ve önemli ipuçlarından bir tanesi olabileceğini vurguladı.

Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Karabay ise, “Hastalarımız mı diyeyim misafirlerimiz mi diyeyim, benim için böyle büyük bir organizasyon. Çok büyük şeref duyuyorum, hem başkan olarak, hem Gaziantepli olarak şeref duyuyorum. Gaziantep’e böyle bir tesis kurdukları için, kazandırdıkları için herkesin huzurun da bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ayrıca Özel Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini kuran Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Ali Fuat Erciyas, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzamanı Dr. Dt. M. Tamer Kutsal, Dt. Atilla Başar, Dt. Feray Kayhan ve Dt. Mustafa Özdemir hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra açılışa katılan protokol üyeleri ve davetliler, Atabek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni gezdiler.

Açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Üniversitesi Rektörü M. Yavuz Coşkun, Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Karabay, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım, doktorlar, diş hekimleri ve bazı işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖZEL ATABEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI. ATABEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE YÜKSEK TEKNOLOJİYE SAHİP TIBBİ ARAÇLAR, AÇILIŞA KATILANLARIN İLGİSİNİ ÇEKTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.