Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya Ziyaretler

Atakum Belediye Başkanı Taşçıya Ziyaretler
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

- Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

Atakum'da kurulu bulunan Doğu Karadenizliler Derneği üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ettiler. Seçim süreci boyunca halktan, STK'lardan büyük teveccüh gördüğünü, bunun sonucunda da başkan seçildiğini dile getiren İshak Taşçı, "Aday olduğum günden bu yana halkın desteğini hep yanımda hissettim. Bunların arasında Doğu Karadenizli hemşerilerimin de payı büyüktür. Ben de yapacağım çalışmalarla size layık olduğumu kanıtlayacağım. Atakum'un dört bir yanına ve herkese eşit hizmet götüreceğim” dedi.

OMÜ ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ ZİYARETİ

Başkan Taşçı'ya destek ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunanlar arasında OMÜ Rektör Danışmanı Doç.Dr.Bekir Şişman ve çeşitli fakültelerin öğretim üyeleri de yer aldı. Başkan Taşçı, "Yapacağımız çalışmalarla üniversite ile Atakum'u bütünleştireceğiz. Bu hem kent ve halk hem de üniversite yarına olacaktır. İlçemizde nitelikli ve kapsamlı, Türkiye çapında özel okullar var. Bunların yanına bir de özel üniversite çok yakışır diye düşünüyorum. Bunu başarmak için de yoğun bir gayret ve arayış içerisindeyiz. Ben yeni bir üniversite kurulması için belediye olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım. Hatta bazı yerler de üreterek, bu konuda adım atmak isteyen kişi ve kuruluşların beğenisine sunduk" diye konuştu.

KÖRFEZ MAHALLESİ SAKİNLERİ ZİYARETİ

Atakum Körfez Mahallesi sakinleri yanlarında muhtarları Fidan Yenigün ve İbrahim Çelik olduğu halde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, mahallelerinin sorunları ve istekleri hakkında bilgi verdiler. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turhan Çakır'ın da katıldığı ziyarette Başkan Taşçı, "Mahallerimizin sorunlarını ve halkımızın bizden hizmet beklediğini biliyoruz. Bunları zaman içerisinde çözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

ATAKUM BELEDİYE BAŞKANI TAŞÇI'YA ZİYARETLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.