Atalay: “Aktaş Fetih Kapısıdır”

Atalay: “Aktaş Fetih Kapısıdır”
AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Atalay seçim çalışmaları çerçevesinde Çıldır’ı ziyaret etti.AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demi...

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Prof. Dr. Orhan Atalay seçim çalışmaları çerçevesinde Çıldır’ı ziyaret etti.

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, AK Parti Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy seçim çalışmaları çerçevesinde Çıldır’a gelerek köyleri ziyaret ettiler. AK Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Ethem Özcan ve AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı Ardahan ekibine eşlik etti. Amcası vefat eden AK Parti Ardahan ikinci sıra adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar Çıldır’ı ziyaret eden kafilede yer almadı.

Çıldır düz ovasındaki gurup köyleri ziyaret eden Orhan Atalay ve beraberindeki ekip köylerdeki vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandılar.

Azizoğlu " Hizmet için benim yanımda olmanızı istiyorum"

AK Parti Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu Çıldır’a hizmet için destek istediğini belirterek " AK Partiye geçtiğimiz günden beri yapmış olduğumuz hizmetleri hepiniz görüyor ve tanık oluyorsunuz. Birlikte çalıştığımız günden beri sayın hocamdan Çıldır için ne talep etmişsem, sağ olsun bir dediğimizi iki etmemiş bizimle birlikte büyük çaba göstermiştir. Sizlerden çok rica ediyorum Çıldırımız için, benim elimin daha güçlü olması için birbirinden kıymetli vekil adaylarımıza destek olalım" dedi.

Demirci " İstikrar için AK Partiye ihtiyacımız var"

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci Aşık Şenlik’in diyarının istikrardan yana olacağından şüphesinin olmadığını belirterek " Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana diyen Aşık Şenlik’in diyarı 7 haziran için pusuya yatmış iç ve dış düşmanlara meydan vermeyecektir. AK Parti demek yatırım demek, istikrar demek. Günden güne güçlenen ülkemizin, dış güçler karşısında dimdik durabilmesi için sizin oylarınıza ihtiyacı var. Ben tüm kalbimle Çıldır’ın istikrardan yana olacağına eminim" dedi.

Köksoy "Şimdi toprağın üzerine çıkarıyoruz"

AK Parti Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy " Bugüne kadar yapmış olduğumuz projelerimizi bir fide gibi toprağa işledik. Şimdiye kadar toprağın altına kazımış olduklarımızı, şimdi toprağın üstüne çıkarıyoruz. İktidarımız döneminde Ardahan’a yapılan yatırımları çıkardığımızda Ardahan bir köyden farksızdır. Ardahan büyüyor, Çıldır büyüyor ve diğer ilçelerimiz büyüyor. Tüm bunlar hükümetimiz zamanında yapılan yatırımlarla oldu" dedi.

Atalay " Aktaş fetih kapısıdır"

Ak Parti Ardahan Milletvekili adayı prof. Dr. Orhan Atalay " 7 haziran genel seçimlerini sadece biz değil, bizimle birlikte ülkenin kaosa sürüklenmesini uman daha niceleri bekliyor. Hepsi birden AK Partinin seçimi kaybetmesini ve ülkemizin iktidarımız öncesi olduğu gibi kendilerine mahkum olmasını istiyorlar. Çünkü karşılarında güçlü bir Türkiye istemezler. IMF’nin iki memuru karşısında iki büklüm kredi talep eden bir başbakan arzu eder onlar.

7 haziran günü 63. Hükümeti seçmek için sandık başına gideceğiz. 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde 62 hükümet kurulmuş. Düşünün ortalamaya vurulduğu zaman bir buçuk yılda bir hükümet demek bu. Bir buçuk yılda bir kurulan bir hükümetten ne hizmet, ne yatırım beklenir ki. 12 yıldır iktidar olan partimizin Dünya devletlerine kafa tutması ve kurucu genel başkanımızın "dünya beşten büyüktür" çıkışını hükümetimiz zamanında yaşanan büyüme ve istikrara borçluyuz. Bu gün Türkiye bu dünya devletleri için bir tehdit ise, Türkiye’ye umut bağlayan diğer devletlere ise umut kapısıdır. Bugün ülkemiz dünyada yardıma ihtiyacı olan devletlere yardım eli uzatan ülkeler sıralamasında açık ara birinci sıradadır.

Ardahan büyüyor, ilçelerimiz büyüyor, gelişiyor. Son iki gün içerisinde Ardahan’da üç büyük tesisin açılışını yaptık. Yalnızçam Turistik Oteli, SGK Hizmet binası ve Türkiye’nin en modern Hayvan pazarı ve entegre tesisi. Aktaş Sınır kapısı en geç bir ay içerisinde açılacak. Aktaş kapısının açılması ile birlikte, bir fetih kapısı açılacak. Osmanlı devleti zamanında en zengin sancak beyliği olan Çıldır bu kapının açılması ile birlikte yeniden tarihteki zenginliğine kavuşacaktır. Bunun yanında 10 yataklı hastane, modern hayvan pazarı ve toki Çıldır’da önümüzdeki ayla birlikte yükselecek diğer önemli yatırımlar.

Ben siz değerli, Çıldırlı kardeşlerimin oylarına talibim. Sizden benim yükümü de azaltacak olan Yunus kardeşimi de benimle birlikte meclise göndermenizi arzu ediyorum. Çünkü Ardahan’ın, Çıldır’ın ve diğer ilçelerimizin AK Parti iktidarına ihtiyacı var. TUİK verilerine göre en fazla yatırım alan ikinci il olan Ardahan’ın koalisyonlarla kaybedecek zamanı yok. Koalisyon hükümetleri zamanında atılan temelleri ve sonrada gelen diğer koalisyon hükümetleri tarafından gereksiz diye yarım bırakılan projeleri iyi biliyoruz. Biz temel atmıyoruz, açılış yapıyoruz. Başlamış olduğumuz işi alnımızın akıyla hizmete dönüştürüyoruz. İstikrar için, daha güçlü, daha yaşanabilir bir Türkiye için sandığa gidelim ve oyumuzu AK Partiden yana kullanalım" dedi.

FOTOĞRAF:AK PARTİ ÇILDIR ZİYARETİNDEN RESİMLER(KOD:AK PARTİ,AKPARTİ1,AKPARTİ2)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.