Atatürk Bulvarı'na Raylı Sistem Molası

Atatürk Bulvarına Raylı Sistem Molası
Üniversite-Talas tramvay hattı nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın şehir istikametinden belediye kavşağına kadar olan kısmı tek yönlü trafiğe kapatıldı.

- Üniversite-Talas tramvay hattı nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın şehir istikametinden belediye kavşağına kadar olan kısmı tek yönlü trafiğe kapatıldı.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, güzergah incelemesinde yaptığı açıklamada Erciyes Üniversitesi lojmanlarına kadar hizmet veren hafif raylı sistemin kız yurdu ve ilçe girişinden belediye kavşağına kadar olan bölümünde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Palancıoğlu, Atatürk Bulvarı'nın ilçe girişinden itibaren sağ şeridinin tramvay çalışmaları sonucu trafiğe kapatıldığını belirterek, "Şehir istikametinden gelen vatandaşlarımız Talas'a gelmek için ilçe girişinden Bahçelievler Mahallesine dönerek belediye kavşağından tekrar Atatürk Bulvarına çıkmak suretiyle yolu kullanabilirler" dedi.

Başkan Palancıoğlu modern, konforlu ve rahat toplu taşıma aracı olan raylı sistemin tarihi Talas'a ayrı bir siluet katacağını ifade ederek, "Tarihi dokusuyla ve kültürel varlıklarıyla zengin ilçemiz Talas'ta tramvayın hizmet vermeye başlaması ilçemiz değerine değer katacaktır. Atatürk Bulvarı'nın belediye kavşağına kadar ki bölümünde asfalt kazıma ve alt yapı çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı bu çalışmayla bir yandan tarih kokan ilçemiz, diğer yandan da modern şehircilik hizmetlerinin zirvesine ulaşmış olacak" diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, Atatürk Bulvarı'ndaki tramvay çalışmalarının bölüm bölüm tamamlanacağını kaydederek, yolun da aynı şekilde trafiğe tek yönlü olarak kapatılacağını sözlerine ekledi.

ATATÜRK BULVARI'NA RAYLI SİSTEM MOLASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.