Atatürk Havalimanı girişinde araç yoğunluğu

Atatürk Havalimanı girişinde araç yoğunluğu
Atatürk Havalimanı girişinde arttırılan güvenlik önlemleri sonucunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Atatürk Havalimanı girişinde arttırılan güvenlik önlemleri sonucunda uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı yolcular uçuşlarına yetişebilmek için araçlarından inerek valizleriyle yürümek zorunda kaldı.

28 Haziran'da düzenlenen bombalı saldırı ve 15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından Atatürk Havalimanı'nda arttırılan güvenlik önlemleri havalimanı girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Polis ekipleri olası tehditlere karşı önlem olarak Havalimanı'nın ana giriş kısmındaki arama noktalarında güvenliği en düzeyde tutuyor.

Uçağa yetişmek isteyen yolcular valizleriyle yürümek zorunda kaldı

Havalimanı girişinde alınan tedbirler sonucunda oluşan yoğun trafik nedeniyle araçlar güçlükle ilerlerken, bazı yolcular araçlarından inerek valizleriyle yürümek zorunda kaldı. Uçağa yetişebilmek için araçtan inerek yürüdüklerini belirten bazı yolcular, "Mecburiyetten yürüyoruz yol kapalı olduğu için trafik çok" dedi.

YENİ ARAÇ KONTROL CEBİ YAPILACAK

Önlemleri sıkılaştıran polis ekipleri şüpheli gördükleri araçları havalimanı girişinde bulunan araç kontrol cebine alarak üst ve araç araması yapıyor. Öte yandan havalimanı girişinde bulunan alana aramaların daha rahat bir şekilde yapılabilmesi için yeni araç kontrol cebi de yapılarak önümüzdeki günlerde devreye alınacak.

Havayolu şirketleri ise yolcuların mağdur olmamaları için uçuşlarından 3 saat önce havalimanına gelmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.