Atatürk Havalimanı'nda "Ebola" Alarmı

Atatürk Havalimanında Ebola Alarmı
Türk Hava Yolları’nın Kano-İstanbul seferini yapan uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen bir yolcu, sıtma ve yüksek ateş şikayeti üzerine “ebola” virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

- Türk Hava Yolları’nın Kano-İstanbul seferini yapan uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen bir yolcu, sıtma ve yüksek ateş şikayeti üzerine “ebola” virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Türk Hava Yolları’nın TK 585 sayılı uçağıyla saat 09.50’de Nijerya’nın Kano şehrinden İstanbul’a gelen İtalyan uyruklu bir kadın yolcunun uçakta ateşinin yükselmesi üzerine “ebola” virüsünden şüphelenildi. Uçağın Atatürk Havalimanı’na inmesi üzerine Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’ne bağlı sağlık ekipleri uçağa girdi. İlk müdahaleyi uçakta yapan görevliler daha sonra yolcuyu forklift aracıyla uçaktan indirerek ambulansa aldı. Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Atatürk Havalimanı görevlileri, her ihtimale karşı uçakta ateşi yükselen ve titreme gelen kadın yolcuyu gerekli teşhislerin yapılması için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.