Atıcılık Müsabakaları Büyükşehir Poligonunda Yapılacak

Atıcılık Müsabakaları Büyükşehir Poligonunda Yapılacak
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Kupası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin atış poligonunda yapılacak.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri Federas...

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Kupası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin atış poligonunda yapılacak.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri Federasyon Kupası’nı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çenesuyu mevkiindeki Atış Poligonu’nda gerçekleştirecek. Federasyon Kupası, Atıcılık ve Avcılık açısından büyük önem taşıyan organizasyon, alınacak puanlar, sporcuların Milli Takım yolunu belirlemiş olacak.

Yarışmaya federasyona bağlı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelecek 40 sporcu katılacak. Yarışmanın ilk etabı olan 30 Mayıs Cumartesi günü poligonda resmi antrenmanlar yapılacak. 31 Mayıs Pazar günkü etapta ise yarışma, beş seri üzerinden gerçekleştirilecek. Sporcular bu etapta 30’ar atış yapacak. Serilerin sonunda ise final atışları yapılacak ve böylece derecelendirme belirlenmiş olacak.

Yarışmada federasyona bağlı 16 hakem görev yapacak. Yarışların tamamlanmasının ardından ilk üçe giren sporcular ve takımlar için kupa ile madalya töreni düzenlenecek. Yarışları, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Bülent Torpil de izleyecek.

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYON KUPASI, KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ATIŞ POLİGONUNDA YAPILACAK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.