Atık Pil Projesine Eğitimci Desteği

Atık Pil Projesine Eğitimci Desteği
İzmit Belediyesi’nin Atık Pil Projesine eğitim kurumlarından büyük destek var. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 6 yıldan fazla zamandır sürdürülen atık pil toplama çalışmalarına Kuruçeşme’...

İzmit Belediyesi’nin Atık Pil Projesine eğitim kurumlarından büyük destek var. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 6 yıldan fazla zamandır sürdürülen atık pil toplama çalışmalarına Kuruçeşme’de bulunan Kılıçarslan İlkokulu’ndan da destek geldi. Okulun öğretmenlerinden Evrim Küçük’ün desteği ile 50 kilogram atık pil toplandı. Toplanan pilleri İzmit Belediyesi yetkililerine teslim eden Evrim Küçük ve öğrencileri, ”Çevremizin korunmasına bizim de katkımız olsun istedik. Kullanılmış pillerin çöpe atıldığında ne büyük çevre felaketlerine yol açtığını çok iyi biliyoruz. Bu yüzden de öğrencilerimizden evlerindeki atık pilleri çöpe atmamalarını, okula getirmelerini istiyoruz” dediler.

İzmit Belediyesi yetkilileri de duyarlılıklarından dolayı okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Yetkililer, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verip destek olduğu proje sayesinde bir yıl içinde 2 bin 200 kilogram atık pil toplandığını bunun 1200 kilogramının okullardan sağlandığını bildirdiler.

KILIÇARSLAN İLKOKULU SINIF ÖĞRETMENLERİNDEN EVRİM KÜÇÜK, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE TOPLADIKLARI 50 KG. ATIK PİLİ İZMİT BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE TESLİM ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.