Atletico Madridli teknik adam saç ektirmek için Türkiye’ye geldi

Atletico Madridli teknik adam saç ektirmek için Türkiye’ye geldi
Atletico Madrid B Takımı'nın Teknik Direktörü Milinko Pantiç, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi.

Atletico Madrid B Takımı'nın Teknik Direktörü Milinko Pantiç, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi.

İspanya'daki Atletico Madrid takımının eski oyuncusu ve B Takımı'nın Teknik Direktörü Milinko Pantiç, sağlık turizmi için Türkiye'ye geldi. Atletico Madridli teknik adam, İstanbul'da yaptığı görüşmelerin ardından saç ektirme operasyonu gerçekleştirecek. Türkiye'nin son yıllarda sağlık turizminde büyük ivme yakaladığını söyleyen Pantiç, "Türkiye'nin bu alandaki methini duydum. Bu nedenle Türkiye'ye geldim" dedi.

Cosmedica ile yaptığı görüşmelerin ardından Milinko Pantiç'e Dr. Levent Acar ve Dr. Emrah Canik tarafından saç ekimi operasyonu gerçekleştirilecek.

"TÜRKİYE'DE BİR EKİBİ ÇOK İSTERİM"

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milinko Pantiç, İspanya ve Türkiye'nin birbirine yakın ülkeler olduğunu belirterek, "Biz İspanya ve Türkiye olarak birbirine çok yakın kardeş ülkeler gibiyiz. Ben bir futbol antrenörüyüm. Türkiye'yi çok seviyorum ve burada bir ekibi çok isterim" diyerek Türkiye'deki futbol kulüplerine yeşil ışık yaktı.

Sağlık turizmi için İstanbul'a geldiğini belirten Atletico Madridli teknik adam, "Sadece futbol için burada değilim, başka bir amaç için de buradayım. Türkiye'nin sağlık turizmi konusunda okuduğum makalelerden yola çıkarak methini çok duydum ve bu konuda araştırmalar da yaptım. Sağlık turizmi konusunda özellikle başta İstanbul olmak üzere hem teknoloji anlamında hem hastalara ilgi olarak çok iyi hizmet verildiğini duydum. Buradaki klinikleri merak etiğim için buraya geldim. Burada saç ekimiyle ilgili olarak Dr. Acar ve Dr. Canik ile de görüşüp fikirlerini almak istiyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.