Atletizm Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Müsabakaları Mersin’de Başladı

Atletizm Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Müsabakaları Mersin’de Başladı
Avrupa Atletizm Birliği (EAA) ve Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası A Grubu yarışmaları, Mersin’de çekiç atma müsabakası ile başladı.Çekiç atma mü...

Avrupa Atletizm Birliği (EAA) ve Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası A Grubu yarışmaları, Mersin’de çekiç atma müsabakası ile başladı.

Çekiç atma müsabakasıyla başlayan şampiyonada Çek Cumhuriyet’ini temsil eden Dukla Praha takımından Melich Lukas 75.38’lik derecesiyle birinci oldu. Şampiyonada Türkiye’yi temsil eden ENKA Spor Kulübü’nün sporcusu Yavuz Tolgahan ise 63.17’lik derecesiyle 5. oldu.

Extra 100 metre kadın ve erkek yarışlarında, erkeklerde Portekiz’i temsil eden Sport Lisboa e Benfica takımından Antunes Diogo 10.61’lik derecesiyle 1. olurken, ENKA Spor Kulübü sporcusu Aykut Ay ise 10.81’lik derecesiyle 4. oldu. Kadınlar Extra 100 metre yarışında ise Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Gizem Demirel 12.40’lık derecesiyle 1. olurken, Fenerbahçe Spor Kulübünün bir diğer sporcusu Meryem Kasap 12.63’lük derecesiyle 3. oldu.

AVRUPA ATLETİZM BİRLİĞİ (EAA) VE TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU (TAF) TARAFINDAN DÜZENLENEN AVRUPA ŞAMPİYON KULÜPLER KUPASI A GRUBU YARIŞMALARI, MERSİN'DE ÇEKİÇ ATMA MÜSABAKASI İLE BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.