Atso Başkanı Budak’tan Çavuşoğlu’na Tebrik Mesajı

Atso Başkanı Budak’tan Çavuşoğlu’na Tebrik Mesajı
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, 62. Hükümet’te Dışişleri Bakanı olarak görev yapacak Mevlüt Çavuşoğlu’na bir tebrik mesajı gönderdi.

- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, 62. Hükümet’te Dışişleri Bakanı olarak görev yapacak Mevlüt Çavuşoğlu’na bir tebrik mesajı gönderdi.

Çavuşoğlu’nu kutlayan Budak, bir Antalya Milletvekili’nin bu göreve gelmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Dışişleri Bakanlığı'na yeni bir vizyon katacağınıza ve ayrıca Antalya'nın tanıtımı ve turizmine de önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Budak’ın tebrik mesajında Antalya olarak değerli bir hemşehrilerinin Dışişleri Bakanı olarak atanmasından mutluluk duyduğunu bildirdi. Çavuşoğlu’nun yeni görevinin ülkeye ve Antalya'ya hayırlı olmasını dileyen Budak mesajında, şu sözlere yer verdi:

“Üstlenmiş olduğunuz zor görevde sıcak, insani ilişkilerinizle başarılı olacağınıza, turizmi, turizmin ülkemiz için önemini ve turizmde ülke imajının değerini çok iyi bilen bir kişi olarak Dışişleri Bakanlığı'na yeni bir vizyon katacağınıza ve ayrıca Antalya'nın tanıtımı ve turizmine de önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyorum.ATSO olarak, her yıl çok sayıda yabancı ülke büyükelçisi, yabancı heyet ve iş adamına ev sahipliği yapıyor, ayrıca birçok uluslararası proje ve temas gerçekleştiriyoruz. Dışişleri Bakanlığımızla işbirliği bu bakımdan ciddi önem taşımaktadır ve sizinle birlikte bu işbirliğinin yeni bir ivme kazanacağından eminim. Bu düşüncelerle, Türkiye'nin küresel ve bölgesel vizyonunu Antalya iş adamlarıyla paylaşmak üzere sizi en kısa zamanda odamızda görmek arzumuzu belirterek, hayırlı olması ve başarı dileklerimi tekrarlıyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.