Atso Ramazan’da 1.200 Gıda Paketi Dağıtıyor

Atso Ramazan’da 1.200 Gıda Paketi Dağıtıyor
Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) her Ramazan’da üyelerine yaptığı gıda yardımlarını bu sene de dağıtmaya başladı.ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "AT...

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) her Ramazan’da üyelerine yaptığı gıda yardımlarını bu sene de dağıtmaya başladı.

ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "ATSO olarak gelenek hale getirdiğimiz, oda üyelerine gıda yardımlarını bu yıl da dağıtmaya başladık. Gıda yardımlarını her sene artırarak dağıtıyoruz. Geçen sene 1000 tane yaptırmıştık, bu sene sayıyı bin 200’e çıkardık" dedi.

ATSO üyelerinin her birine 3 paket Ramazan gıdası verdiklerini ifade eden Pazvant, "Gönül isterdi ki, bu paketleri daha büyük yapıp daha çok sayıda dağıtalım. Fakat bizim de bütçemiz belli ve o bütçe çerçevesinde tüm üyelerimize eşit gıda yardımı yapabilmek için böyle bir uygulama yaptık. Ramazan gıdası yardımının dışında, bu sene hiç yapılmamış bir Ramazan iftarı daveti gerçekleştirdik ve bu iftar davetini de geleneksel hale getireceğiz. İftar münasebeti üzerinden üyelerimizle ve vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde daha çok kaynaşma ve dayanışma gerçekleştirmeyi hedefliyoruz’’ şeklinde konuştu.

ATSO BAŞKANI PAZVANT, RAMAZAN YARDIMLARINI ARTTIRARAK DEVAM ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.