Atso’dan Akıl Oyunları Sınıfı Açılmasına Destek

Atso’dan Akıl Oyunları Sınıfı Açılmasına Destek
Türkiye genelinde birçok ilde çocukların zeka gelişimlerini artırmak için açılan akıl oyunları sınıfına Aksaray’dan da destek geldi.Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Aksaray genelinde Milli Eğiti...

Türkiye genelinde birçok ilde çocukların zeka gelişimlerini artırmak için açılan akıl oyunları sınıfına Aksaray’dan da destek geldi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Aksaray genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda çocukların zeka gelişimlerini artırmak adına açılacak olan akıl oyunları sınıfına destek olmaya karar verdi. Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, TOBB İlkokulu, Kılıçarslan İlkokulu, Özel İdare İlkokulu, İbrahim Ethem Baysal Ortaokulu, Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu, Zafer Anaokulu, Şehit Fatih Gökkaya İlkokulu, Eskil Cumhuriyet İlkokulu’nda açılacak olan sınıflarda, akıl oyunları dolaplarının sponsorluğunu üstlenen ATSO, böylece öğrencilerin zeka gelişimlerine katkıda bulunacak. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Ülkemiz genelinde hızla yayılan bir proje olan Akıl Oyunları Sınıfları kapsamında bizler de Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tarafından belirlenen okullarda açılacak olan sınıflara zeka oyunları dolaplarının teminini üstlenmeye karar verdik. Özellikle son yıllarda hızla gelişim gösteren ve bölgede her geçen gün isminden söz ettiren Aksaray’ımızın ilerleyen dönemlerde şehrimize katkı verecek olan öğrencilerimizin zeka gelişimlerini artırmaya yardımcı olmak istiyoruz. Bugün Japonya’da tamamına yakın okullarda hatta insanlara açık sosyal alanlarda bu tür projeler çocuklar üzerinde olumlu katkılar bırakmaktadır. Dünya genelinde de uzmanlar zeka oyunlarının çocukların beyninde olumlu etkiler bıraktığını ve beyin gücünü artırdığını açıklamakta ve bu sınıflar hızla yayılmaktadır. ATSO olarak sponsorluğunu üstlendiğimiz zeka oyunları toplamda 90 adet oyunun yer aldığı dolaplardan oluşacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kurulduğu günden bu yana eğitime her zaman destek olmuş ve her alanda eğitime katkılar vermiştir. TOBB’a bağlı olarak Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası da her alanda verilen eğitime onlarca proje ve destekle katkıda bulunmuştur. ATSO Yönetim Kurulu olarak uygulanmasına katkıda bulunacak olduğumuz Akıl Oyunları Sınıflarının ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI (ATSO) AKSARAY GENELİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BELİRLENEN OKULLARDA ÇOCUKLARIN ZEKÂ GELİŞİMLERİNİ ARTIRMAK ADINA AÇILACAK OLAN AKIL OYUNLARI SINIFINA DESTEK OLMAYA KARAR VERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.