ATSO’dan Öğrencileri Yardım

ATSO’dan Öğrencileri Yardım
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yaptı. ATSO’nun giysi yardımlarının öğrencilere dağıtılması dolayısıyla Malazgirt Ortaokulunda düzenlenen programa Milli Eğitim İl Müdürü Seyfi Özkan, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş katıldı. Yardımlar öğrencilere teslim edilirken, katılımcılar birer öğrenciyi kendisi giydirdi. 

Yardımların tesliminin ardından açıklamalarda bulunan Uslu, “Biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl öğrencilerimize giysi yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımız iki aşamadan oluşuyor. Birincisini Ramazan ayında Odalar Birliği’nin desteğiyle yapıyoruz. İkincisi de ücra mahallelerde okuma güçlüğü çeken çocuklarımıza kış aylarında giysi yardımında bulunuyoruz. Bu yardım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin eğitime ne kadar önem verdiğinin belirgin bir işaretidir. Biz Türkiye’de belirli illerde okul yapıyoruz. Adıyaman’da da Altınşehir bölgesinde yaptırdığımız lise bu eğitim öğretim döneminde faaliyete geçti. Bu sembolik bir yardımdır. Bu yıl içinde diğer okullarımızdaki öğrencilerimizi de giydireceğiz. Bu bizi mutlu eden bir şeydir. Gençlerimize önem vermemiz gerekiyor. Yarının Türkiye’sini onlar temsil edecekler. Elimizden geldiği ölçüde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Adıyaman'ın en ücra köşesinde bulunan okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yardımları ulaştıracağız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve Okul Müdürü Muhyeddin Tanrıverdi de dağıtılan yardımlar nedeniyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne teşekkür etti.

1-20151201122116.jpg2-955.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.