Aü Eğitim Fakültesi'nde Görev Değişikliği

Aü Eğitim Fakültesinde Görev Değişikliği
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Durmuşoğlu Köse, görevini Prof. Dr. Coşkun Bayrak’a devretti.

- Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Durmuşoğlu Köse, görevini Prof. Dr. Coşkun Bayrak’a devretti.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın da katılımıyla yapılan dekanlık devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Köse, son üç yılda fakültenin kimliğinin yeniden inşası ve yapılandırılması sürecinde büyük bir güven, saygı, sevgi ve hoşgörü ortamında çalıştıklarını kaydetti. Köse, “Değerli çalışma arkadaşlarıma verdikleri destek ve özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim. Zaten fakülte Yönetim Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Bayrak, bu dönemde fakültemizde olan değişim ve gelişimlerden haberdar. Dayanışma içinde Eğitim Fakültesini daha ileriye götürmek umuduyla kendisine fakültemiz mührünü teslim ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Dekan Prof. Dr. Coşkun Bayrak ise, Eğitim Fakültesine verdiği hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Gül Durmuşoğlu Köse’ye teşekkür ederek, fakültenin gelişmesi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Tören, Rektör Prof. Dr. Gündoğan’ın özverili hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Köse’ye teşekkürlerini iletmesi ve yeni Dekan Prof. Dr. Coşkun Bayrak’a başarılar dilemesinin ardından son buldu.

AÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.