Aü “Mobilkafe Projesi” İle İlçelere Destek Veriyor

Aü “Mobilkafe Projesi” İle İlçelere Destek Veriyor
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi, AB Hibe Programlarının ve Avrupa fırsatlarını Antalya’nın ilçelerine taşımaya devam ediyor.

- Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi, AB Hibe Programlarının ve Avrupa fırsatlarını Antalya’nın ilçelerine taşımaya devam ediyor.

Hibe programlarının tanınırlığını arttırmak ve daha çok hedef kitleye ulaşmak için Eurodesk Temas Noktası olan Akdeniz Üniversitesi(AÜ) bilgilendirme seminerleri ile ilçelerde yaşayan ve öğrenim gören 1600 öğrenciye daha ulaştı.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan yaptığı açıklamada, “Bilgilendirme Seminerlerini Ekim ayı içerisinde sırasıyla Döşemealtı Ayşe Sak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda, Alanya İşletme Fakültesin’de, Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda ve Finike Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirdik. Yoğun talep ve ilgi gören eğitimlerimizi Kasım ayı içerisinde de Elmalı Meslek Yüksekokulu, Akseki Meslek Yüksekokulu ve Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Eğitimlerin Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içerisinde gerçekleştirilecek olan “Bilgilendirme Seminerleri” ile sona ereceğini söyleyen Prof. Özkan, daha sonra konuyla ilgili bilgi yarışması yapılarak Avrupa Fırsatlarına ilişkin farkındalığın arttırılmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz dedi.

Prof. Dr. Burhan Özkan, “Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak sadece merkez kampus değil ilçelerdeki öğrencilerin de sunulan imkanlardan haberdar edilmesi gerektiğine özel önem veriyoruz” dedi.

AÜ “MOBİLKAFE PROJESİ” İLE İLÇELERE DESTEK VERİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.