Aü Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Anfaş’a Teknik Gezi

Aü Turizm Fakültesi Öğrencilerinden Anfaş’a Teknik Gezi
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, Kongre Yönetimi Lisans dersi kapsamında ANFAŞ'a teknik gezi düzenledi.

- Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, Kongre Yönetimi Lisans dersi kapsamında ANFAŞ'a teknik gezi düzenledi.

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Aksu nezaretinde gerçekleşen gezide öğrenciler, ANFAŞ'ın faaliyetleri ve Türkiye'de genel olarak fuar ve kongre sektörü ile ilgili ANFAŞ Kurumsal Pazarlama ve Satış Yönetmeni Sedef Yılmazer'den bilgi aldı.

Teknik gezi sayesinde öğrencilerin dersleriyle ilgili konularda güncel bilgiler elde etme imkanı bulduklarını söyleyen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Aksu; “Türkiye’deki birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan ve Antalya turizmine önemli katkılar sağlayan bir merkezin çalışmalarını yerinde görmek öğrencilerimiz için çok önemliydi. Derste öğrendiklerini uygulamalı olarak gördüler” dedi.

Turizmin, iş kolları açısından geniş bir yelpazeye sahip olduğunu dile getiren Prof. Dr. Aksu, öğrencilerin turizmin her alanında bilgi ve beceriye sahip olması için teori kadar uygulamaya da önem verdiklerini bu nedenle, turizm açısından önemli kuruluşlara teknik gezi düzenleyeceklerini söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.