Av. Vahit Bağcı Baro Başkanlığına Aday Oldu

Av. Vahit Bağcı Baro Başkanlığına Aday Oldu
Av. Vahit Bağcı Kahramanmaraş Baro Başkanlığı Adaylığını bugün yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.

Av. Vahit Bağcı Kahramanmaraş Baro Başkanlığı Adaylığını bugün yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.

Kahramanmaraş Barosu Başkan yardımcısı Av. Vahit Bağcı Gülşah Restoran da yaptığı adaylık duyurusu ve basın toplantısıyla birlikte Kahramanmaraş Barosuna Aday olduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş Baro Başkanlığına adaylığını açıklayan Av. Vahit Bağcı adaylığı ile ilgili şunları dile getirdi: “ Hizmet etmek için yönetimine talip olduğumuz Kahramanmaraş Barosu, 18 Avukat tarafından 1949 tarihinde kurulmuştur. Şu ana kadar on beş baro başkanımız ve yönetimleri, sahip oldukları imkanlar ölçüsünde üstlendikleri görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmışlardır.

dsc01017.jpg

Ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyor, aramızda olanları da saygıyla selamlıyorum” dedi.

Av. Vahit Avcı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bende, baromuzun son iki yönetiminde başkan yardımcısı olarak, başkanlar ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımla meslektaşlarıma hizmet etme yarışında bulundum. Dönemimizde: baromuz meslektaşlarımızın müşterek ihtiyaçlarını karşılamak ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak için kurumsal bir yapıya kavuşmuştur” dedi.

Bağcı daha sonra ise, yönetimimiz görev süresi Ekim ayında son bulacaktır. Fakat, hizmet etmek bir süreçtir. İvme kazandırdığımız zaman bu hizmetlerin devamı gelecektir. Avukata ve mesleğin onuruna ve saygınlığına yöneltilen tüm saldırılara karşı korumak için,

“Meslek disiplini ve ahlakını korumak için,

Farklı görüşlerden en iyiyi çıkartmak için,

Ve tabi ki değer veren ve bütünleştiren olmak için,

Kahramanmaraş Barosu Başkanlığına Adayım” dedi.

Daha önce Adaylıklarını açıklayan Av. Nedat Türk, Av. Tuncay Atakan ile birlikte bugün adaylığını açıklayan Av. Vahit Bağcı, Kahramanmaraş Barosuna aday olan üçüncü kişi oldu. 

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

dsc01028.jpgdsc01030.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.