Ava giderken avlandılar

Ava giderken avlandılar
Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre Koruma Timi, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Motosikletli Asayiş Tim ekipleri yasak avcılık yaptıkları...

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre Koruma Timi, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Motosikletli Asayiş Tim ekipleri yasak avcılık yaptıkları tespit edilen 15 kişiyi avcı kılığına girerek suçüstü yakaladı. Yakalanan kaçak avcılara Bafra Milli Parklar Şefliği ekiplerince toplam 20 bin lira para cezası kesildi.

Doğal hayatı koruma sahası olan Kızılırmak Deltası Ramsar bölgesinde avcılık kurallarına uymayanlarla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, giydikleri avcı kıyafetleri ile kaçak avcılara operasyon düzenledi. Avcı kılığına giren jandarma ekipleri, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Cernek Gölü bölgesinde kaçak avlanan 15 avcıyı suçüstü yakaladı. Jandarma, kaçak avcıların vurdukları 33 ördek ile birlikte ördek sesi çıkartan bir ses cihazı ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Operasyon sonucunda 15 avcıya toplam 20 bin lira para cezası kesildi.

Çevre Koruma Timleri gece-gündüz demeden, her türlü hava şartında avcı gibi davranarak kaçak avcılara fırsat vermeyerek, kuşları yaşatacaklarını ifade ettiler.

Ava giderken avlandılar

Ava giderken avlandılar

Ava giderken avlandılar

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.