Avcı: "Avrupa Ligi’ne Katılmayı Sonuna Kadar Hak Ediyoruz"

Avcı: Avrupa Ligi’ne Katılmayı Sonuna Kadar Hak Ediyoruz
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’ne sonuna kadar katılmayı hak ettiklerini söyledi.Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın AFAS Stadı’nda UEFA Avrup...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi’ne sonuna kadar katılmayı hak ettiklerini söyledi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın AFAS Stadı’nda UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Hollanda ekibi AZ Alkmaar maçı öncesi kaleci Volkan Babacan ile basın toplantısı düzenledi. Deplasmanda oynayacakları ilk maçta iyi bir sonuç almak istediklerini söyleyen Avcı, "Büyük emekler sarf ederek, alın teri dökerek ve iyi futbol oynayarak Avrupa Ligi’ne katılmayı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Hedefimiz AZ Alkmaar’ı eleyip gruplara kalmak. "Hem ülkemizi hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Dersimize çok iyi çalıştık. İki sistem takımı oynayacak. AZ Alkmaar’ın geçen seneye oranla beş oyuncusu gitmiş olabilir. Hollanda liginin ortalama en fazla gol atan takımıyla oynayacağız. İyi analiz ettik. Maçı, küçük detaylar belirleyecek. İki ayaklı bir maç. Ayağımız yere sağlam basıyor" dedi.

Medipol Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan ise, mücadeleye iyi hazırlandıklarını belirterek, "Önemli bir maça çıkacağız. Geçen sene gösterdiğimiz başarıyı burada taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.