Avcılık Ve Atıcılık Başkanlık Kupası Karateke’nin Oldu

Avcılık Ve Atıcılık Başkanlık Kupası Karateke’nin Oldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Atış Poligonu’nda düzenlenen Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası’na 90 avcı katıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta sonunda Avcılık ve Atıcılık Başkan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Atış Poligonu’nda düzenlenen Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası’na 90 avcı katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta sonunda Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası düzenledi. Şampiyonaya Kocaeli’nin yanı sıra çevre illerden toplam 90 avcı katıldı. Zorlu ve çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonada Başkanlık Kupası’nı Hereke Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü sporcularından Ahmet Karateke kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası, Büyükşehir Belediyesi’nin Çenesuyu mevkiindeki Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. Sabah 09.00 itibariyle başlayan şampiyona ilginin yoğunluğu nedeniyle akşam saatlerine kadar sürdü. Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası’na Kocaeli’nin yanı sıra çevre illerden toplam 90 avcı katıldı. Sporting branşında yapılan kupa mücadelesi, iki seri ve on beş plak üzerinde gerçekleştirildi. Eleme serileri sonunda finale yükselenler kendi aralarında bir on beş atış daha yaptı. Zorlu ve çekişmeli bir mücadeleye sahne olan bu atışların sonunda ise Hereke Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü sporcularından Ahmet Karateke rakiplerini geride bırakarak Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu. Sabahattin Uzuner ikinci, Taner Öner ise üçüncü oldu.

Şampiyonada ilk üçe giren sporcular için kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyonanın birincisi olan Ahmet Karateke, Başkanlık Kupası’nı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un elinden aldı. Okumuş, ikinci ve üçüncü olan sporculara da madalyalarını verdi. Öte yandan Avcılık ve Atıcılık Başkanlık Kupası’nda ilk ona giren avcılara da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından içinde doğa ve av sporlarıyla ilgili çeşitli ekipmanların bulunduğu hediyeler verildi.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ATIŞ POLİGONU’NDA DÜZENLENEN ŞAMPİYONAYA 90 AVCI KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.