Avni Erdemir Aday Adayı

Avni Erdemir Aday Adayı
Eski AK Parti Milletvekili Avni Erdemir, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığını açıkladı.AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek’e aday adaylığı belgesini teslim eden 23 ve 24. dönem Amasya Milletvekil...

Eski AK Parti Milletvekili Avni Erdemir, 1 Kasım seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek’e aday adaylığı belgesini teslim eden 23 ve 24. dönem Amasya Milletvekili Avni Erdemir, “1 Kasım’da yeni bir seçime daha gidiyoruz. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi. Türkiye ya istikrar ve istikbalini tercih edecek yada karanlıklara, karmaşa ve kargaşaya doğru savrulacak” dedi.

“Tecrübe, birikim ve hemşehrilerimle kurduğum muhabbet iklimiyle AK Parti’nin gücüne güç katmak, AK Parti’nin kuruluş felsefesinin ve vicdanının gür sesi, güzel Amasya’mızın güzel insanlarının gülen yüzü olmak için adayım” diyen Erdemir, “8 yıllık milletvekilliğim süresince özellikle eğitim ve spor alanında Amasyamıza önemli hizmetlerin gelmesinde katkımın olduğunu düşünüyorum. Bin 350 kişilik orta öğretim yurt kapasitesi 5 bin 350’ye çıktı. Binin üzerinde dersliğe kavuştu. Toplam 300 milyonun üzerinde eğitim yatırımı Amasyamıza geldi. Sadece il merkezinde 40’ın üzerinde eğitim tesisi tamamlandı. Üniversitemiz şehir üniversitesi olarak altyapısını tamamladı. 5 bin kişilik üniversite mevcudu 15 bine ulaştı. Kapalı yüzme havuzlarıyla, kapalı spor salonlarıyla, gençlik merkezleriyle, şehir stadyumlarıyla 40 milyonun üzerinde spor yatırımı Amasya’mızın hizmetine sunuldu. İl sınırlarımızdaki toplam 48 kilometrelik çift yol ağı 280 kilometreye çıkartıldı” şeklinde konuştu.

ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AVNİ ERDEMİR, 1 KASIM SEÇİMLERİ İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.