Avrupa Şampiyonu Yemekte

Avrupa Şampiyonu Yemekte
Kadınlar Euroleague finalinde Fenerbahçe’yi 58-69 mağlup ederek, Avrupa’da şampiyonluğa uzanan Galatasaray, bu akşam Galatasaray Adası’ndaki yemekte bir araya geldi. Kutlamaya yemeğine Galatasaray Kul...

Kadınlar Euroleague finalinde Fenerbahçe’yi 58-69 mağlup ederek, Avrupa’da şampiyonluğa uzanan Galatasaray, bu akşam Galatasaray Adası’ndaki yemekte bir araya geldi.

Kutlamaya yemeğine Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Özkan Olcay, Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Nas, Mete İkiz, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Necati Demirkol, Ebru Köksal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Oyuncuları, Teknik ve İdari Kadrosu ve sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, "Bu akşam şampiyon kızlarımızı kutlamak ve onlarla beraber, beraberce Galatasaray’ın diğer branşlarına örnek olacak bir başarıyı getirdikleri için takımımızı tekrar tekrar tebrik etmek için bir aradayız. Galatasaray’da başarılara alıştık ama hedefimiz özellikle yurtdışı başarılardı. Buna benzer başarıları daha önce de elde ettik. Kızlarımız bunu bize bir kere daha hatırlattı. Nelerin yapılacağı, imkansızın başarabileceğini bize gösterdi. Huzurunuzda kızlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle bir teşekkürü de başarının arka planında olan, bize destek veren sponsorumuz Odeabank’a ediyorum" dedi.

Organizasyon, yemeğin ardından kesilen dev şampiyonluk pastasıyla son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.