Avrupa Üçüncüsü Yosk’a Yalova’da Coşkulu Karşılama

Avrupa Üçüncüsü Yosk’a Yalova’da Coşkulu Karşılama
Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu tarafından Hollanda’nın Arnhem kentinde organize edilen Challange Kupası’nda üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Yalova Ortopedikler Spor...

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu tarafından Hollanda’nın Arnhem kentinde organize edilen Challange Kupası’nda üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Yalova’da coşkuyla karşılandı. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Challange Kupası’nın üçüncülük dördüncülük maçında ise Oldham Owls takımını 73-70 yenerek adını Avrupa’nın en iyi takımları arasına yazdırmıştı.

Büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, "Şu anda yaşadığım mutluluk ve huzur kelimelerle anlatılamaz. Küçük bir şehir takımının dört beş insanın desteği ile Avrupa’yı sallaması önemli bir başarıdır. Avrupa’nın en iyi sekiz takımından biri olup diğer altı rakibi eleyip Avrupa üçüncüsü olmak bizim için büyük bir mutluluk.İnşallah engelli kardeşlerimizle birlikte Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından Avrupa kupası kaldıran kent olarak tarihe geçmek istiyoruz" dedi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün İranlı sporcusu Morteza Gharibloo, "Avrupa üçüncü olmak çok zordu. Ama biz bu kupayı Yalova’ya getirdik. Çok zorlu maçlar yaptık. Avrupa’nın en iyi sekiz takımının kalkıldığı kupada mücadele ettik. takım olarak çok iyiydik ve kupayı aldık" şeklinde konuştu.

Üçüncülüğün büyük bir mutluluk olduğunu belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün genç yeteneği Hamza Sarıyıldız," Gerçekten zorlu bir turnuvaydı. Tüm rakiplerimizi yenerek Avrupa’da üçüncü olmayı başardık. Bu müthiş bir duygu. Bu sadece bizim değil Yalova’nın başarısıdır inşallah devamı gelecek" dedi.

Hollanda’dan dönen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nü AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Özel İdaresi Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş karşıladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.