Avrupa’lı Melekler Ligde İzmir’i Konuk Ediyor

Avrupa’lı Melekler Ligde İzmir’i Konuk Ediyor
Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin Avrupa’lı ekibi Muratpaşa Belediyespor, ligin son maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonu’...

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin Avrupa’lı ekibi Muratpaşa Belediyespor, ligin son maçında yarın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonu’nda cumartesi günü EHF Kupası yarı finalinde Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro’yla karşılaşacak olan Paşa’nın melekleri, ligin son maçını da Isparta’da oynayacak. SDÜ Spor Salonu’nda saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Hasan Kılıç ve Kaan Çınar ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ligin son maçını Isparta’da oynayacaklarını belirterek, “İzmir’le oynayacağımız karşılaşma bir anlamda EHF Kupası yarı final karşılaşmasının provası olacak. Isparta’lı sporseverleri her iki karşılaşmada da yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle Isparta’da yaşayan herkesi tribüne bekliyoruz. Cumartesi günü finale yükselmek için avantajlı skoru sporseverlerin desteğiyle kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.