Avrupa’nın En Büyük Golf Ligi, Gloria Golf Club’da

Avrupa’nın En Büyük Golf Ligi, Gloria Golf Club’da
Gloria Golf Club, Avrupa’nın en önemli golf etkinliklerinden birine ev sahipliği yapıyor. 3-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında European Tour tarafından düzenlenecek ve kazananını 175 bin Euro para ödülü...

Gloria Golf Club, Avrupa’nın en önemli golf etkinliklerinden birine ev sahipliği yapıyor. 3-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında European Tour tarafından düzenlenecek ve kazananını 175 bin Euro para ödülü bekleyen European Challenge Tour 2015 etkinliği, Türk Hava Yolları’nın da desteği ile Gloria Golf Club’da gerçekleşecek.

Belek’te yer alan ve Özaltın Holding yatırımı olan 45 deliği ile Türkiye’nin en büyük golf sahasına sahip Gloria Hotels & Resorts, tüm dünyadan gelen golfçüler ve sporcular için önemli destinasyonlardan biri olmaya devam ediyor. PGA European Tour’un ikinci ligi ve Avrupa’nın en önemli yıllık erkek profesyonel golf serilerinden biri olan European Challenge Tour, 2015 yılında 30’a yakın ülkeyi dolaşmaya hazırlanıyor. Gloria Hotels & Resorts, Turkish Airlines European Challenge 2015 yılındaki etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

3-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte 30’u aşkın ülkeden 146 profesyonel golfçü, 175 bin Euro para ödülü ve PGA European Tour’a çıkmak için yarışacak. İlk üç günlük ön çalışmanın ardından aynı zamanda 6 Mayıs’ta bir Profesyonel-Amatör turnuvası da düzenlenecek. Tüm Gloria konukları, 7-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan resmi turnuvayı ve Gloria Old Course’da rekabet eden geleceğin yıldızlarını izleyebilecekler.

GLORIA’DAN SPORA TAM DESTEK

Antalya havaalanına yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan ve dünyanın en hızlı gelişen golf bölgelerinden biri Belek’te bulunan Gloria Hotels & Resorts, iki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli toplam 45 delikli golf sahalarıyla dünyanın en iyi golf destinasyonlarından biri. Ağustos 2014’ten bu yana Avrupa Profesyonel Golf Birlikleri (PGA’lar) ile Uluslararası Takım Şampiyonaları (ITC) için resmi merkez haline gelen Gloria Hotels & Resorts, Avrupa ve Türkiye’nin en kapsamlı spor kompleksi olan Gloria Sports Arena’yı da Ocak 2015’te faaliyete geçirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.