Ayamder'in Yeni Başkanı Vursavuş Oldu

Ayamderin Yeni Başkanı Vursavuş Oldu
Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Murtaza Kılçık görevini Mustafa Fidan Vursavuş’a teslim etti. Seçilen yeni başkan Vursavuş, görevini iki yıl yürütecek.

- Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Murtaza Kılçık görevini Mustafa Fidan Vursavuş’a teslim etti. Seçilen yeni başkan Vursavuş, görevini iki yıl yürütecek.

Riva Otel'de tek liste halinde gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığını Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Çalışkan yaptı. Çalışkan, yeni yönetime çeşitli önerilerde bulunarak başarı diledi.

Kürsüye çıkan derneği kurucu başkanı Murtaza Kılıçık, 4 yıllık başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Kılçık, bu dönem içerisinde kendisine destek veren üyelerine ile seslerini en iyi şekilde duyuran yerel ve ulusal basına teşekkür etti.

Derneğin çalışarak daha etkin bir hale geleceğini söyleyen Kılçık, “Sivil toplum kuruluşları her geçen gün gelişen ülkemizde önemli yer almaktadır. Bundan sonrada STK’ ların önemi daha da artacaktır. Gelişmiş ülkelerde bu hep böyledir. Buradan bugüne kadar beni yalnız bırakmayan üyelerimize ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunuyor yeni seçilecek başkan ve yönetim kuruluna başarılarını diliyorum” dedi.

İmkanları ölçüsünde AYAMDER’e bir üye olarak destek vermeye devam edeceğini ifade eden Murtaza Kılçık, “Çalışanlarımızda bizlere destek veren tüm yerel yöneticilerine ve ilimiz Milletvekillerine ve siyasi partilerine il başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca, özellikle son zamanlarda hazine ile yerel yönetimler arasındaki sorunların çözülmesi konusunda verdiği destek ‘den dolayı Adana Valimiz ‘’Mustafa Büyük‘e ve il defterdarımız Metin Otak’a da şükranlarımızı sunuyorum hepinize saygı ve minnettarlığımı sunuyorum” diyerek yeni yönetime başarı diledi.

“BİZ BÜYÜK VE ETKİLİ BİR AİLEYİZ”

Kongrede duygu dolu konuşma yapan AYAMDER Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Fidan Vursavuş, eski Başkan Murtaza Kılçık ve yönetimi kuruluna yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Vursavuş, kendisini bu görev layık gören üyelere teşekkür ederek, “Büyük işler başarmak için büyük yürekler lazım. Bu anlamda yüreği olmayanın hiçbir işi başaramayacağını biliyorum. Sizlerinde yürekli insan olduğunu gözlerinize baktığım an anlayabiliyorum. Derneğimizi kurarken hızla büyüyeceğimizi, sözümüzün dinleneceğini, bu kadar çabuk yol alacağımızı bilmiyorduk. Sesimiz 4,5 yıldır vardı. Bundan sonra bu sesimiz daha da güçlü çıkacaktır” dedi.

Derneğin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için daha çok çalışacaklarını ifaden eden Vursavuş, “Mesleğin sıkıntılarını el birliğiyle ilgili makamlarla görüşerek çözüme kavuşturacağız. Adana ve bu kent de yaşayanlar için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız” ifadesini kullandı.

AYAMDER üyeleri olarak sıfır iş kazasını hedeflediklerini ifade eden Mustafa Fidan Vursavuş, bunu başarmak için ne gerekiyorsa yapacakları sözünü verdi. Vursavuş, “Yapacağımız çalışmalar Adana’nın, kendimizi ve işçilerimizin menfaati için olacaktır. Biz büyük ve etkili bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız bizi daha da güçlendirecektir” diye konuştu.

"HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI"

En çok sevdiği sporun atletizm bunda da 4x100 bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken AYAMDER Başkanı Vursavuş konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Çünkü, 4x100’de biri kişi koşar diğerleri koşmazsa o yarış biter. Bayrak yarışı takım olma ruhunun en güzel örneğidir. Herkesin üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmalıdır ki bir başarı elde edilsin. Ben de bu bayrağı Başkanım Murtaza Bey'den aldım ama onun kadar hızlı koşar mıyım bilmiyorum. Yüreğimizi ve bilgilerimi ortaya koyarak birliktelik içerisinde sonuca başarıya ulaşacağımızı inanıyorum. Bu yarıştaki bayrağı bir sonraki arkadaşımıza başarılı bir şekilde teslim etmek gayretinde olacağım. Bu kongre hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

AYAMDER’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Mustafa Fidan Vursavuş, Yasin Işık, Tamer Gülcan, Nadir Vuran Kaya, Halit Erdoğan, Adnan Ulusoğlu, Zafer Ofluoğlu, H.İbrahim Paşa Özdemir, Suzan Ordu, Ramazan Yüksel, Hakan Çoşkun, Kemal Elibal, Metin Batu, Ahmet Sürerdamar ve Mustafa Göregen

Asil Üst Kurul Üyeleri: Murtaza Kılçık, Mustafa Fidan Vursavuş, Ali Ahmet Bozkurt, Yasin Işık ve Mustafa Çalışkan.

AYAMDER'İN YENİ BAŞKANI VURSAVUŞ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.