Aydın Barosu'nda Demokrasi Örneği

Aydın Barosunda Demokrasi Örneği
Aydın Barosu'nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından başkan adayı olarak seçime katılan Metin Başalan, seçimi kazanan Gökhan Bozkurt'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

- Aydın Barosu'nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından başkan adayı olarak seçime katılan Metin Başalan, seçimi kazanan Gökhan Bozkurt'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın Barosu'nda iki yılda bir tekrarlanan seçimlerde, 12 Ekim 2014 Pazar günü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde düzenlenen genel kurulunda Gökhan Bozkurt, Metin Başalan ve Buket Saran olmak üzere 3 aday yarışmış, baroya kayıtlı 915 üyenin 436'sının oyunu alan Gökhan Bozkurt baro başkanı seçilmişti.

Seçimin ardından Aydın Barosu'nda tam bir demokrasi örneği yaşandı. 284 oy alarak Bozkurt'un ardından ikinci en fazla oyu alan Metin Başalan, Aydın Barosu'nu ziyaret ederek Bozkurt ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başalan, "Baromuzun seçimlerinde diğer 2 arkadaşımızla demokrasi kuralları çerçevesinde yarıştık. Aydın Barosu'na yakışır bir seçim geçirdik. Gönlüm elbetteki seçimden birinci çıkmaktan yanaydı ama arkadaşlarımız tercihlerini Gökhan kardeşimizden yana kullandılar. Gökhan'ı ve ekibini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanında yeni seçilen baro yönetim kurulumuzun yanında olacağız" dedi.

"HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN OMUZ OMUZA OLACAĞIZ"

Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Başalan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Aydın Barosu olarak, baro için ve hukukun üstünlüğü için hep böyle omuz omuza olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.