Aydın Belediye Başkanının Kadın Koruması Ve Eşi Evinde Ölü Bulundu

Aydın Belediye Başkanının Kadın Koruması Ve Eşi Evinde Ölü Bulundu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması olan bayan polis memuru ile eşi evlerinde ölü bulundu. Cumartesi gecesi ölen çiftin komşularının alt kattan gelen silah sesine aldırış etmedikleri iddia edildi.

- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması olan bayan polis memuru ile eşi evlerinde ölü bulundu. Cumartesi gecesi ölen çiftin komşularının alt kattan gelen silah sesine aldırış etmedikleri iddia edildi.

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1962 Sokak numara 19 adresinde bulunan üç 3 katlı apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; uzun yıllardır görev yapan Hatice Alper Kavalcı (38), yaklaşık 3 yıl önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Grup Amirliği’nde çalışmaya başladı. Eşinden boşanan ve üniversitede okuyan 1 kızı olan Kavalcı, ilgi duyduğu doğa yürüyüşleri sırasında eşini kaybeden iki çocuk babası emekli öğretmen Cevdet Kavalcı (65) ile tanıştı. İkilinin arasındaki arkadaşlık, aşka dönüştü. Daha sonra Çine’de görevlendirilen bayan polis memuru, görüşmeye devam ettiği Cevdet Kavalcı ile 03 Ağustos 2014 tarihinde evlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın korumalığına getirilen Hatice Alper Kavalcı ve eşi, 2 ay önce Cumhuriyet Mahallesi’nde bir ev kiralayarak, Efeler ilçesine yerleşti.

KOMŞULARI SİLAH SESİNE ALDIRMADI

En son 20 Aralık Cumartesi akşamı evlerine birlikte girerken görülen Cevdet-Hatice Kavalcı çiftinin üst katında oturan komşuları, gece yarısı duydukları 2 el silah sesine dışarıdan gelmiş olabileceğini düşünerek aldırış etmedi. 2 gündür telefonları açmayan ve bugünde mesaiye gitmeyen Hatice Kavalcı’nın hayatından endişe eden arkadaşları, durumu polise haber verdi. Çilingir yarımıyla eve giren polis ekipleri, karşı kocası yatak odasında ölü olarak buldu.

Olayı haber alan çiftin yakınları, gözyaşlarına hakim olmadı. Çiftin cenazesi otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AYDIN BELEDİYE BAŞKANININ KADIN KORUMASI VE EŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.