Aydın Sultanhisar'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı

Aydın Sultanhisarda Trafik Kazası: 1 Ölü, 7 Yaralı
Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Kavaklı Mahallesi yakınlarında şarampole uçan otomobil kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 7 kişi ise yaralandı.

- Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Kavaklı Mahallesi yakınlarında şarampole uçan otomobil kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 7 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sultanhisar’a bağlı Kavaklı Mahallesi Yaren Dede mevkiinde saat 16.15 sıralarında meydana geldi. Yukarı Kavaklı Mahallesi’nde yakınlarının hayır mevlidine katılan 2’si çocuk 5 bayanın bulunduğu Nazike Soydemir yönetimindeki 09 PT 858 plakalı otomobilin, Yaren Dede mevkiinde virajı aldıktan sonra istop ettiği, hareket halindeki aracın direksiyonun kilitlenmesinin ardından ise yaklaşık 100 metrelik şarampole uçtuğu öğrenildi. Kaza sonrası 112 Acil Servis ve jandarmaya ulaşan yaralıların yardım talebi ile bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Aydın Büyükşehir İtfaiyesi'ne ait Nazilli ve Aydın’dan kurtarma araçları ile AFAD ekipleri kaza bölgesine gelerek kurtarma çalışmaları başlattı. Jandarmanın çevre güvenliği aldığı olay yerinden ekiplerce kurtarılan yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ile Nazilli ve Aydın’daki hastanelere sevk edildi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Nazilli’ye sevk edilen 69 yaşındaki Hanife Yıldız yolda tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Fatma Özmeriç (56) ile Vicdan Yıldız (45) Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan sürücü Nazike Soydemir (33), Vicdan Yıldız (45), Gülgün Türkmen (20), Mustafa Deniz Türkmen (1) ve Furkan Soydemir (13) ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

AYDIN SULTANHİSAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.