Aydin Ticaret Borsası'ndan Sakarya Valisi Coş'a Ziyaret

Aydin Ticaret Borsasından Sakarya Valisi Coşa Ziyaret
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

- Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Baskan Yardımcıları Kazım Günaydın ve Cihan Can, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen ve Abdulkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam, Erkan Aslan, Rıza Uyar'dan oluşan heyet bir dönem Aydın’da da görev yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

VALİ COŞ'DAN BORSAYA TEŞEKKÜR

Aydın Ticaret Borsası Heyeti Sakarya ziyaretleri kapsamında donemin Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı sayın Valimiz sizlere olan sevgimiz neticesinde buradayız. Yeni görev yerinizi hayırlı olmasını temenni ediyoruz, ifadelerine yer vererek Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Soğuk Hava Deposu ve Otistik Çocuklar Özel Eğitim Merkezi hakkında bilgiler vererek, günün anısına Vali Coş'a plaket takdim etti.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek, Aydın Ticaret Borsası yapmış olduğu çalışmalarla kendisini göstermektedir. Çok güzel ve hayırlı islere vesile olduklarından ötürü Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve tüm meclis üyelerini kutluyorum sözlerine yer verdi. Ziyaretin ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ev sahipliğinde gerçekleşen yemek sonrasında Vali ve Vali Yrd. Zeki Koçberber eşliğinde Sakarya Ticaret Borsası'na ziyarette bulunuldu. Aydın Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarları tarafından Sakarya Ticaret Borsası'na anahtar teslim kurulan Gıda Laboratuvarı hakkında bilgiler veren Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ziyaretten duyulan memnuniyetini dile getirerek, Aydın Ticaret Borsası tarafından yapılacak her projede Sakarya Ticaret Borsası olarak yer almaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, başarılarının devamını diledi. Ziyaret anısına Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete' ye plaket takdiminde bulundu.

AYDİN TİCARET BORSASI'NDAN SAKARYA VALİSİ COŞ'A ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.