Aydın, Tüm Kamu Yatırımlarının Takipçisi Olacağız

Aydın, Tüm Kamu Yatırımlarının Takipçisi Olacağız
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, inşaatı devam eden 24 derslikli Anadolu Öğretmen Lisesinde incelemelerde bulunarak Müteahhit Mehmet Özcan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Göksun’da yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını belirten Aydın, yeni Göksun’un inşası için tüm kurumlarla ve işletmelerle işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Göksun’un kalkınmasında Belediye’nin lokomotif güç olacağını ifade eden Aydın, “Biz Göksun’u her alanda kalkındırmak ve hak ettiği noktaya getirmek için yola çıktık. Hedefimize ulaşmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece belediye yatırımları ve hizmetlerinin değil, ilçemizde devam eden ve bundan sonra başlayacak olan tüm kamu yatırımlarının da planlanan sürede hizmete girmesi için gayret sarf edeceğiz. Öğrencilerimizin uzun zamandan beri beklediği Anadolu Öğretmen Lisesi’nin planlanan süreden önce 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin açılışına yetişmesi için de üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Okulun fiziki imkanları ve inşaatı hakkında bilgiler veren Müteahhit Mehmet Özcan, 24 derslikli okul ile 200 öğrenci kapasiteli yurt binası ve küçük tip spor salonunun planlanan süreden önce bitirerek teslim etmeyi hedeflediklerini bildirdi.

655-326.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.