Aydın'da Bayraklar Filistin İçin Yarıya Çekildi

Aydında Bayraklar Filistin İçin Yarıya Çekildi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Bakanlar Kurulu'nda Filistin halkıyla dayanışma kapsamında 3 günlük yas ilan edilmesi kararı alındığını açıklamasının ardından, Aydın’da tüm kamu kurum ve kuruluş binalarında Türk bayrakları yarıya indirildi.

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Bakanlar Kurulu'nda Filistin halkıyla dayanışma kapsamında 3 günlük yas ilan edilmesi kararı alındığını açıklamasının ardından, Aydın’da tüm kamu kurum ve kuruluş binalarında Türk bayrakları yarıya indirildi.

İsrai’in Filistin’e yönelik saldırılarına ilişkin 3 günlük yas ilan edilmesinin ardından Aydın’da bayraklar yarıya indirildi. Yaklaşık 600 kişinin hayatını kaybettiği Gazze’de İsrail saldırıları devam ederken, birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de İsrail’e tepkiler çığ gibi büyüyor. Bakanlar Kurulu kararıyla bugünden itibaren ülke genelinde 3 günlük yas ilan edilerek Filistin Gazze’de hayatını kaybedenler için yas tutulacak. Bu kapsamda tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile meydanlardaki bayraklar yarıya indirildi. Milli yas Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerini kapsamak üzere 3 gün sürecek ve Cuma günü son bularak bayraklar tekrar göndere çekilecek.

AYDIN'DA BAYRAKLAR FİLİSTİN İÇİN YARIYA ÇEKİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.