Aydın’da Galatasaray Taraftarları Sokaklara Döküldü

Aydın’da Galatasaray Taraftarları Sokaklara Döküldü
Şampiyonluk yarışında kritik bir öneme sahip olan Spor Toto Süper Lig 33.hafta Galatasaray-Beşiktaş derbisi 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.Tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen mücadel...

Şampiyonluk yarışında kritik bir öneme sahip olan Spor Toto Süper Lig 33.hafta Galatasaray-Beşiktaş derbisi 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen mücadele yalnızca şifreli yayında verilmesi nedeniyle Aydınlı taraftarlar kafe ve benzeri mekanlara akın etti. Galatasaray-Beşiktaş maçı ile Aydınlı spor severler heyecanlı dakikalar yaşarken tarihi bir derbiye daha tanıklık ettiler. Geçtiğimiz haftalarda şampiyonluk yarışından koparak büyük yara alan Beşiktaş’ı Aydınlı tutkunları derbide yalnız bırakmadı. Kıyasıya mücadelenin oynandığı İstanbul TT Arena’da gülen taraf Galatasaray oldu. Yasin ve Sneijder’in golleriyle öne geçen GS, BJK’ye geçit vermedi.

Galibiyetin ardından Bey Cami önünde toplanan Aydınlı GS taraftarları büyük tezahüratlar eşliğinde Adnan Menderes Bulvarı boyunca yürüdüler. Araçlarıyla trafiğe çıkan sarı kırmızılı taraftar gece geç saatlere kadar Galatasarayin galibiyetini kutladılar.

AYDIN'DA GS TARAFTARLARI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.