Aydın’dan Atletizmde Büyük Başarı

Aydın’dan Atletizmde Büyük Başarı
Aydın’ı Milli Takımda başarıyla temsil eden Fatma Hacıköylü, Büyükler Türkiye Şampiyonası iki ayrı kategoride birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

- Aydın’ı Milli Takımda başarıyla temsil eden Fatma Hacıköylü, Büyükler Türkiye Şampiyonası iki ayrı kategoride birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası İzmir ilinde 19 - 20 Temmuz 2014 tarihlerinde yapıldı. Müsabakalara Aydın’ı temsilen Fatma Hacıköylü, Mücahit Yüce ve Yunus Akpınar katıldı. Milli atlet Fatma Hacıköylü 3000 metre ve 5000 metre koşusunda Türkiye Şampiyonu oldu ve 26 - 27 Temmuz 2014 tarihinde Romanya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Mücahit Yüce, yıldızlar kategorisinde olmasına rağmen büyükler kategorisinde çekiç atmada Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Yunus Akpınar yine çekiç atma kategorisinde Türkiye 3’üncülüğünü elde etti.

Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı başarı ile temsil eden sporcular Fatma Hacıköylü ve Mücahit Yüce ile antrenörleri Muzaffer Kaplan ve Burak Uygun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Zeynel Akın, “Öncelikle sporcularımı, antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyorum. Yapılan şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ederim. Türkiye genelinde atletizm branşında başarılı bir grafik çiziyoruz. Bu başarılarımız da bizleri çok gururlandırıyor. Romanya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına ülkemizi temsilen katılacak olan Fatma Hacıköylü’ye ve antrenörü Muzaffer Kaplan’a başarılar diliyorum” dedi.

AYDIN’DAN ATLETİZMDE BÜYÜK BAŞARI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.