Ayrılmak İsteyen Belluschı’ye Kaptanlık

Ayrılmak İsteyen Belluschı’ye Kaptanlık
Bursaspor Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli oyuncu Belluschi’yi kadroda tutabilmek için kaptanlık teklif edecek.Bursaspor’da Fernando Belluschi krizi sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin sözleş...

Bursaspor Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli oyuncu Belluschi’yi kadroda tutabilmek için kaptanlık teklif edecek.

Bursaspor’da Fernando Belluschi krizi sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin sözleşmesindeki ’25 maç oynarsa mukavelesi 1 yıl uzar’ maddesinden faydalanarak sözleşmesini 1 yıl uzattığı Arjantinli, buna rağmen kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Bunun ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kalması konusunda ikna edilen Arjantinli yıldız, karar değiştirerek yönetime ayrılmak istediğini bir kez tekrarladı. Birkaç gün içerisinde Bursa’ya gelmesi beklenen Arjantinli oyuncuya ikna için takım kaptanlığı ve 1 yıl daha sözleşme önerileceği öğrenildi. Tangocu eğer yine de kabul etmez ise sözleşmenin feshi için 3 milyon Euro talep edileceği bildirildi.

Sözleşmesi yönetim tarafından uzatılmasına rağmen ailevi sebepleri ön plana sürerek Türkiye’den ayrılmak isteyen Belluschi’nin birkaç gün içerisinde menajeriyle birlikte Bursa’ya gelerek konuyu sonuçlandırması bekleniyor. Arjantinli yıldızın bu süreçte değişken tavırlar sergilemesinin altında ise İspanya’daki bir kulübün olduğu öğrenildi. Tangocu’yu ısrarla kadrosuna katmak isteyen İspanyol kulübünün yeşil beyazlı kulübe 2,5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.