Ayşe Cora: İş rakipte değil, bizde bitiyor

Ayşe Cora: İş rakipte değil, bizde bitiyor
A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Ayşe Cora, Rio'da hedeflerinin madalya olduğunu belirterek, "Bence iş rakipte değil, bizde bitiyor. Eğer kendi oyunumuzu...

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Ayşe Cora, Rio'da hedeflerinin madalya olduğunu belirterek, "Bence iş rakipte değil, bizde bitiyor. Eğer kendi oyunumuzu oynayabilirsek herkesi yenebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Brezilya'nın Rio de Jenerio şehrinde 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda genç oyuncu Ayşe Cora, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Hazırlık sürecinde çok yoğun bir tempo içinde olduklarını belirten Cora, "Genellikle yurt dışında kamptaydık. Basketbolu daha çok düşünebilmek ve daha iyi konsantre olabilmek için. Böyle bizim için daha iyi oldu. Çünkü takım olarak ve bireysel olarak kendimizi daha iyi bir yere götürdüğümüzü düşünüyorum. Slovenya'da Fransa ile iki tane hazırlık maçı yaptık. Rio'da da ilk maçımız Fransa ile oynayacağız. Bizim için çok iyi bir hazırlık dönemi olduğunu diyebilirim. Federasyonumuzda bize her şeyi sundular. Bize sadece çıkıp oynamak kaldı. Çok iyi hazırlandık. İyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"YÜREĞİMİZLE ÇIKIP OYNAYACAĞIZ"

Hedeflerinin her zaman madalya olduğunu vurgulayan Ayşe Cora, "Öncelikli hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Çünkü sporun içinde kazanmakta, kaybetmek vardır. Ama kaybedeceksek de kazanacaksak da onurlu bir şekilde kazanıp, kaybetmek gerektiğine inanıyorum. O yüzden yüreğimizle çıkıp oynayacağız" şeklinde konuştuk.

"İŞ RAKİPTE DEĞİL BİZDE BİTİYOR"

Olimpiyatlar gruplarındaki rakipler hakkında da açıklamalarda bulunan milli oyuncu, "Diğer grupta da olsak bence bir şey fark etmiyor. Olimpiyatlarda dünyanın en iyi takımları var. Bence iş rakipte değil, bizde bitiyor. Eğer kendi oyunumuzu oynayabilirsek, herkesi yenebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Takımıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Fenerbahçe'ye transferi için açıklamalarda bulunan Cora, şunları söyledi:

"Fenerbahçe için de heyecanlıyım. Fenerbahçe'nin içinde ilk kez oyuncu olarak bulunacağım. Olimpiyatlardan sonra sıra Fenerbahçe'ye geliyor. Orada da her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.