Ayso Öncülüğündeki Aydın Heyeti İtalya Konsolosunu Ziyaret Etti

Ayso Öncülüğündeki Aydın Heyeti İtalya Konsolosunu Ziyaret Etti
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’in de aralarında bulunduğu Aydın heyeti, İzmir İtalya Konsolosluluğunu ziyaret etti.Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’in de aralarında bulunduğu Aydın heyeti, İzmir İtalya Konsolosluluğunu ziyaret etti.

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yılmaz ve ASTİM OSB Bölge Müdürü Erdem Bilgili tarafından İzmir İtalyan Konsolosu Sayın Luigi Iannozzi’ye bir ziyaret düzenlendi.

Toplantıda Sayın Iannozzi’ye Aydın Sanayisi ve Organize Sanayi Bölgeleri hakkında bilgi verildi. Aydınlı işadamlarının vize alma konusunda karşılaştıkları problemlerin dile getirildiği toplantıda, vize almak isteyen Aydınlı işadamlarının konsolosluğa bildirilmesi halinde daha uzun süreli vize verilmesi hususunda işbirliği yapma kararı alındı.

Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Iannozzi Konsolosluk bünyesinde pek çok il ile ilgilendiğini ve çok yakın zamanda Aydın’a gelip bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapmak istediğini dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.