Ayto, Aydın’ın Turist Hayalini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor

Ayto, Aydın’ın Turist Hayalini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor
Aydın Ticaret Odası ( AYTO ) tarafından yıllardır süre gelen Aydın şehir merkezine turist gelmesi ile ilgili hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.

- Aydın Ticaret Odası ( AYTO ) tarafından yıllardır süre gelen Aydın şehir merkezine turist gelmesi ile ilgili hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Aydın Ticaret Odası, geçtiğimiz hafta, İrlanda, Macaristan, Litvanya ve Hollanda’dan gelen ilk yoğun katılımlı turist kafilesinden sonra bugün de Yunanistan’dan gelen 52 kişilik turist heyetini Aydın’da gezdirdi.

Turistlerin İzmir-Aydın-Denizli karayolu üzerinden merkeze uğramadan geçip giden turistlerin, Aydın’a uğraması ile ilgili yıllardır süre gelen şehir efsanesi Aydın Ticaret Odası’nın çalışmaları ile gerçekleşmeye devam ediyor. 3-4 aydır süre gelen çalışmanın sonucunda 6 (altı) ayrı heyete prova turları yaptıran Aydın Ticaret Odası geçtiğimiz hafta 32, bu hafta da 52 yabancı turisti Aydın’da misafir etti.

AYTO ÜYELERİNE VE AYDIN’A KATKI

Yunanistan’dan gelen ikinci büyük turist heyetini Aydın’da misafir etmekten çok mutlu olduğunu ifade eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Küçük heyetlerle başladığımız misafirlerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Turist heyetlerindeki sayının arttığı gibi başka turizm firmalarından da tescilini yaptırdığımız “Aydın Kent Merkezi Kısa Kültür Turu”nu paketlerine dahil etmek için bizden talep etmeye başladılar. Bu gelişmeler bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

AYTO, AYDIN’IN TURİST HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.