Ayto Üyeleri Hotelequipment 2015’den Memnun Döndü

Ayto Üyeleri Hotelequipment 2015’den Memnun Döndü
Aydın Ticaret Odası (AYTO), üyelerini Antalya’da düzenlenen Anfaş HotelEquipment 2015-26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nı ziyaret ettirdi.

- Aydın Ticaret Odası (AYTO), üyelerini Antalya’da düzenlenen Anfaş HotelEquipment 2015-26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nı ziyaret ettirdi.

21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nı Aydın Ticaret Odası üyesi 35 firma temsilcisi ziyaret etti. AYTO’na otel, yurt ve pansiyon işletmeciliği ve spor salonu işletmeciliğinden kayıtlı üyelerin fuar ziyareti karayolu ile konaklamalı olarak gerçekleştirildi. AYTO 17. Meslek komitesi üyelerinden oluşan heyete AYTO Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Namık Talay ve Meclis Üyeleri Kaan Şahbaz ve Salih Cansız ile 17. Meslek Komitesi Başkanı Ozan Çobanoğlu refakat etti.

AYTO, BU YIL 2000 ÜYESİNİ FUARLARA ZİYARET ETTİRECEK.

TOBB programı nedeniyle fuar programına katılamayan AYTO Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Hakan Ülken, Antalya’ya giden fuar heyetini uğurlamak için yaptığı konuşmada, Aydın Ticaret Odası’nın “AYTO UÇURUYOR” projesi kapsamında 2000 üyesini fuarlara ziyaret ettirmeyi planladığını belirterek AYTO’nun geçtiğimiz yıl 1000 üyesinin fuarları ziyaret ettiğini bu yıl da 2000 üyenin ziyaretinin planlandığını ifade etti. Ülken, “Fuarlar genellikle İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul’da düzenlenen fuarları günü birlik hava yolu ile ziyaret ediyoruz. Antalya’ya havayolu ile ulaşımın rantabıl olmaması nedeniyle karayolu ile konaklamalı olarak organize ediyoruz.” diyerek 26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı’nın AYTO üyelerine faydalı olmasını dileyerek iyi yolculuklar temenni etti.

3500’ün ÜZERİNDE MARKA

35 bin metrekare de 408 katılımcı firma ile 3500’ün üzerinde markanın ürünlerinin sergilendiği 26. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, konaklama ve ağırlama sektörünü bir araya getirdi.

42 ülkenden 1000 yabancı, 33 bin yerli ziyaretçiyi ağırlayan fuardan memnun ayrılan AYTO üyeleri sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldukları için AYTO yönetimine teşekkür ettiklerini ifade eden AYTO 17. Meslek Komitesi Üyesi Kaan Şahbaz, “AYTO olarak üyelerimizin sektörlerindeki fuarları ziyaret etmelerini çok önemsiyoruz. Spor salonu işletmeleri için özel bir fuar organizasyonu yapılmadığından HotelEquipment Fuarı içerisinde spor aletleri firmalarının da stand açtığını tespit ettik ve fuar programımıza Odamıza kayıtlı spor salonu işletmelerini de dahil ettik. Odamızca gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar hem sektörel gelişmeleri takip açısından faydalı oluyor hem de üyeler arasında kaynaşma ve dayanışma için faydalı oluyor” diye konuştu.

AYTO ÜYELERİ HOTELEQUİPMENT 2015’DEN MEMNUN DÖNDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.