Ayvalık Ar-ge'den Partilere Destek Çağrısı

Ayvalık Ar-geden Partilere Destek Çağrısı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre önce kurulan Ayvalık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Derneği (AR-GE) yöneticileri, MHP teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

- Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre önce kurulan Ayvalık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Derneği (AR-GE) yöneticileri, MHP teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban’ın yanı sıra 2. Başkan Ali Atalay, İlçe Başkan Yardımcıları Kayhan Çakmak, Fatih Sezgin ve Serpil Havaeri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Şahin Sezgin tarafından konuk edilen Ayvalık AR-GE Derneği yöneticileri beraberinde getirdikleri büyük boy Atatürk resmini MHP’li yöneticilere hediye etti. Dernek Başkanı Elçin Kılıç’ın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, yönetim kurulu üyesi Hatice Dede’nin de yer aldı.

Ayvalık AR-GE Derneği Başkanı Elçin Kılıç, hiçbir siyasi kuruluşla herhangi bir bağları olmadığı gibi, ilçedeki tüm siyasi partilere de eşit uzaklıkta olduklarını fakat yapacakları çalışmalarda tüm siyasi partilerin desteklerine de ihtiyaç duyacaklarını kaydetti. Kılıç, hedeflerinin Ayvalık’ın tarihi dokusunun yanı sıra yüz üstüne çıkmayan değerlerini ortaya çıkaracaklarını, Ayvalık’ın tanıtımı için de var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban ise, Ayvalık AR-GE Derneğinin Ayvalık için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayarak dernek yöneticilerinin gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayvalık için yapılacak her şeyi desteklemeye hazır olduklarını belirterek Başkan Kaban, 2015’te yapılacak seçimlerin ise bu anlamda çok önemli olduğunun altını çizdi. Kaban, Ayvalık’ta tarihi doku ve doğal güzelliklerin ortaya çıkmasının çok önemli bir gereklilik olduğunu kaydetti.

AYVALIK AR-GE'DEN PARTİLERE DESTEK ÇAĞRISI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.