Ayvalık Kültür Ve Sanat Vakfı’nın Kongre Heyecanı

Ayvalık Kültür Ve Sanat Vakfı’nın Kongre Heyecanı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, içinde 2005 yılında Coca-Cola’nın Dünya Ceo’su Muhtar Kent’in yanı sıra, Türkiye’nin önemli işadamlarının da bulunduğu ve sanatseverler tarafından kurulan Ayvalık Kültür ve Sanat Vakfı, 3. Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekle

- Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, içinde 2005 yılında Coca-Cola’nın Dünya Ceo’su Muhtar Kent’in yanı sıra, Türkiye’nin önemli işadamlarının da bulunduğu ve sanatseverler tarafından kurulan Ayvalık Kültür ve Sanat Vakfı, 3. Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Vakıf binasında gerçekleştirilen genel kurul toplantısı; 49 üyeden teşkil eden vakfın çoğunluğunun katılımıyla yapılırken, genel kurulda Divan Başkanlığı’na Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer getirilirken, Divan Katipliklerini ise; İpek Akoy ve Lale Tuluy üstlendi. Genel Kurulda; Vakfın Blançosunu Firdevs Türkyılmaz, Faaliyet Raporunu ise Vakıf Başkanı Prof. Filiz Ali okudu. Faaliyet Raporu’nu okuduktan sonra konuşan Filiz Ali, vakfa maddi ve manevi desteklerde bulunan Akbank Murahhas Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’e, Vakfa bina bağışlayan Tınçay Barutçuoğlu, Sevda ve Cenap Müzik Vakfı’na, Aysel Birsel ailesi, vakıf binasının tadilatlarına destek veren Fatma Kürşat, Lale Tuluy, Sokol firması, Aysel Namlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde; Prof. Filiz Ali, 3. kez vakfın başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise; İlke Boran, Rahmi Gençer, Fatma Betül Kürşat, Eren Coşkun, İnci Vural, Lale Tuluy getirildi. Vakıf yönetiminin yedek üyeliklerine ise; Rengin Suar, İdil Loslo, Zeyneğ Necipoğlu seçilirken, Vakfın Denetim Kurulu Üyeliklerine ise; Sezai Madra ve Aysel Namlı seçildi. Seçimlerin ardından kendisini üçüncü kez vakıf başkanlığına getiren genel kurul üyelerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden Prof. Filiz Ali, vakfın kurulduğu yıldan bu yana kültürel ve sanatsal alanda son derece başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerine işaret ederek, kendisine destek olan herkese şükranlarını sundu.

AYVALIK KÜLTÜR VE SANAT VAKFI’NIN KONGRE HEYECANI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.